virtuaalihevonen ♘ a sim-game horse

Einfall Mythologie

Virallinen nimi Einfall Mythologie Rekisterinumero VH17-021-0259
Rotu&skp Trakehner, tamma Taso re. 140cm
Säkäkorkeus 164cm Kasvattaja Einfall
Syntymäaika 10.02.2017 Omistaja Isla VRL-14577
meriitit

© Holme Trakehners, thanks!
Horse in the photos has nothing to do with the information on the page.

Einfall Mythologie oli sellainen “haluan tämän!” tyylinen ostokseni, johon en kuitenkaan voi olla millään lailla tyytymätön. “Veljensä”, eli meillä asustavan Einfall Kobaltin tapaan tämä neiti on hyvin käyttäytyvä ja hiljainen kaveri. Sen nöyrää hiljaista olemassaoloa ei edes huomaisi, jos sen nimi ei koristaisi liikutuslistoissa tai tarhauslaumojen järjestyslapussa.

Hoitaessa Myytti on paikallaan seisova ja enemmän omiin ajatuksiinsa uppoutuva haaveilija, kuin ympäristön tai hoitajansa tekemisten tarkkailija. Se tuntuu olevan aina ajatuksissaan ja joskus kyseinen ominaisuus tuottaa harmia - esimerkiksi, kun se saa paniikin karsinassa yhtäkkisestä ruokakuppiin tippuvasta ruoka-annoksesta aamuisin tai jos tarhasta hakija ei huhuile sitä nimellä hereille aatoksistaan vähintään 50m ennen siihen koskettamista. Harjatessa kannattaa olla reipas otteistaan, sillä tavoin Myytin saa pysymään maanpinnalla jos sen ei halua säikähtävän satulan selkään laittoa tai pinteleiden ensimmäistä kosketusta jalkoihin. Muutoin se on kiltti ja helposti hoidettava hevonen, jonka ainut negatiivinen ominaisuus on tuo säikähtelyä aiheuttava haaveilu. Eläinlääkäriä se kavahti aiemmin, mutta kokeneen hevosia käsitelleen eläinlääkärin avulla saimme Myytiltä kyseisen pelon pois ja nykyään kyseinen virkamies on sille kuin kuka tahansa tallityöntekijä. Pesukarsinassa ruunikko osaa seisoa paikoillaan, tosin joskus se innostuu vesileikeistä liikaa kastellen hoitajansa samalla.

Moni voi edellisestä tekstistä päätellen millainen tamma on ratsastaa, varsinkin sileällä. Sen ailahtelevaista, mutta kuitenkin yksinkertaista luonnetta kuvaillessani joudun tosissani miettimään, miten siitä kerron kietomatta oikeasti kivaa tammaa vääriin johtopäätöksiin siitä. Myytti on omalla moottorillaan kulkeva, kun sen pitää jatkuvasti avuilla antamatta sille perinteisiä alkukäyntejä pitkin ohjin tai loppuverryttelyä maastossa ratsastajan katsellessa maisemia. Ruunikkoa ei saa päästää siihen haavemaailmaan, jossa se elää suurimman osan ajastaan sillä muuten se kuulolle herätessään joko juoksee ensin ratsastajansa alta karkuun kauhistuttavaa maailmaa ja sitten pysyy kuulolla sähäkkänä kuin villieläin tai toisena vaihtoehtona se tippuu omaan kuplaansa josta se toistuvasti herää ja säikähtelee koko ratsastuksen ajan milloin mitäkin asiaa; varjoja, valmentajaa tai jopa yhtäkkisesti tulevia pohjeapuja. Esteillä ruunikko on oikea gepardi: elastinen ja nopea liikkeissään kuten myös hypyissään, eikä sillä ole varsinkaan kilparadalla aikaa jäädä haaveilemaan ratsastajansa onneksi. Esteeltä toiselle se laukkaa vauhdilla eteenpäin ja kääntyy sujuvasti tiukatkin mutkat jättämättä kuitenkaan ratsastajalle yhtään varaa hengähtää tai matkustaa selässä. Kaikista hienoista esteratsun ominaisuuksistaan huolimatta tamma vaatii selkeät avut ratsastajalta, vaikka sen kyvyillä 150 senttiset esteet ylittyisivät Myytiltä silmät ummessa ja takaperin laukaten. Kilpailupaikoilla tamma osaa olla tarkkaavainen jatkuvan hälinän myötä, eikä sen tapana ole tipahdella ajatuksiinsa uusissa paikoissa ja sen takia se menestyykin radoilla hyvin.

Suku

isä Einfall Castiel
trak 166cm rn
ii. Alastair Aeris
trak 170cm rn
KTK-III KV-II
iii. Léon
trak
KTK-II
iie. Alameda trak
ie. Carcassonne
trak 162cm trt
iei. Wildebeest trak
KRJ-II Premier Quality
iee. Carnidal trak
emä Einfall Mithril
trak 162cm trn
ei. Dark Gilrain
trak 171cm prn
Champion ERJ-I KTK-II
eii. Morgul trak
eie. Geisterfahrer trak
ERJ-I
ee. Moustache CTN
trak 155cm prt
eei. Stricken II trak
eee. My Arweyna trak

Sukuselvitys

Sukuselvitys tähän

Jälkeläiset

s. 10.10.2017 rotu-skp Varsan nimi e. Nimi
s. 10.10.2017 rotu-skp Varsan nimi e. Nimi

Kilpailut

sijoitus
sijoitus
sijoitus
sijoitus
sijoitus
sijoitus
sijoitus
sijoitus
sijoitus

Päiväkirja

00.00.0000
Sukuselvitys tähän